Massagepige gav mig prostata massage på klinikken.

Jeg havde drømt om at blive kneppet i røven af en massagepige.

Massagepige gav mig den første prostata massage på massageklinikken! Jeg har altid drømt om at, prøve at få en massage i røven. Så jeg bestilte tid ved en massage pige i Aalborg jeg fandt på muffpage.

Jeg aftaler med massagepigen jeg skal have en oliemassage, efterfuldt af en prostatamassage og et handjob. Jeg kommer ind på briksen, og ligger helt nøgen, massage pigen at massere min ryg og ben først,

Når hun er færdig bagpå, ligger jeg mig om på ryggen med en lille fed på, som stritter i luften. Pigen masserer min pik med hænderne og indgangen til min røv, hun smutter en finger om og massere min prostata.

Jeg ligger der og nyder hendes finger oppe i min stramme røv, mens hun masserer min store stive pik. Der går ikke særlig længe inden jeg kommer i en vild udløsning, min varme sæd skydes af i rekordfart, og rammer massagepigen lige i ansigtet.

Prostatamassage er sundt så lad massagepigen hjælpe dig.

Prostata massage er sundt og giver manden bedre blodcirkulation og sæd. Samtidig er det et godt supplement under sex, da mænd kan opnå orgasme ved stimulering. Særligt i kombination med et godt handjob.

Prostata kendes også som mandens g-punkt, og er den kirtel som danner sæd væske. Hvis en mand føler seksuel lyst, svulmer prostata op og bliver følsom overfor stimulering.

Det er også i prostata hvor sædceller opbevares, og det er derfor vigtigt at denne holdes sund og rask. En måde at holde sin prostata sund og rask er faktisk ved hjælp af prostata massage. Denne form for massage kan medføre bedre blodcirkulation og sæd.

Prostata massage handjob til mænd og shemale.

Mænd og shemales elsker handjobs, men det kan jo godt blive lidt kedeligt. Her kan en god prostata massage være et godt redskab til at gøre oplevelsen lidt mere spændende. Det samme gælder for et rimjob i samspil med et handjob.

Der er lidt mere arbejde i at give både et handjob og prostata massage på samme tid. Dog er det altså en fantastisk oplevelse for både mænd og shemales.

Der er også mange kvinder, som er vilde med at få intim massage. Det er altså ikke kun mænd, der kan nyde godt af en fræk sex massage.

Vi skriver indlæg om alt hvad der rører sig i sex verdenen.